Track 02: Thaimaa

KOMMENTTIRAITA 8.4.2013 KLO 12:22

Aina kannattaa olla skeptinen hyvienkin kavereidesi suosittelemista paikoista. Kaikilla on omat mieltymyksensä. Phi Phi-saari jota minulle suositeltiin ei vastannut lainkaan kaverini esittelyä paikasta. Täynnä turisteja ja kalliita yöpymispaikkoja vaikka piti olla ”rauhallista ja makeita rantoja”. Showt mitä joissain ruokaravintoloissa näytettiin iltaisin, olivat hyvin väsyneen näköisiä. Järkyttäviä paikkoja tällaiset massaturistipaikat. Thaimaa ei ole tätä. Thaimaa ei ole pilalla, pitää vain etsiä ne oikeat paikat.

EDIT: Piti mainitsemani että kuulemma vilahdan erään suomalaisen matkatoimiston tv-mainoksessa. Killun meressä ja virnistelen tuttuun tyyliini. Itse en ole tätä nähnyt. Laitan sen videon tänne tai jonnekin jos sen jostakin jotenkin bongaan.

KOMMENTTIRAITA 8.4.2013 KLO 12:30

Ladyboyt tunnistaa joko
A) Aataminomenasta
B) viiksenhaituvista
C) siitä että näpräävät hiuksiaan koko ajan
D) epäilyttävästä varjosta kun katsot valoa vasten hameen läpi

KOMMENTTIRAITA 8.4.2013 KLO 12:33

Sen elävän torakan olisin voinut kyllä jättää syömättä. Ties missä paskassa se otus oli juuri ennen kuolemaansa hiippaillut. Arviolta viisi senttimetriä pitkä otus se oli (ei niitä pikkuisia). (Miksi leveilen tällä?) Söin pään ensin. Siinä vaiheessa kaikki brittitytöt ja ehkä muutama pojistakin kiljui. Hauska oli huomata että torakan ruumis vielä jatkoi elämäänsä ilman päätä. Luulin että se oli vain legendaa. Loppuruumiin laitoin kieleni päälle ja se tarrasi jaloillaan siitä kiinni. Krunts. Limaa suu täys. Jostakin kumman syystä olen aina pelännyt torakoita ja vielä kummallisemmasta syystä olen aina halunnut maistaa moista otusta. Voitin pelkoni. ”Keittiömestari suosittelee.”

Ruokajuomaksi suosittelen Johnny Walkerin Red Labelia. Jos Blackiin on varaa, niin sekin varmasti käy. Chianti myös.

KOMMENTTIRAITA 9.4.2013 KLO 16:57

Suunnittelin Laosin jälkeen tekeväni revisitin Thaimaahan mutta Intian viisumihommien (siitä lisää myöhemmin) takia se jäi tekemättä. Pohjoinen jäi tutkimatta. Thaimaa-osuus jäi siis valitettavan lyhyeksi. Pahoittelut siitä. Todennäköisesti tämä vituttaa vain ja ainoastaan itseäni.

Jätä kommentti